imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Preverite, kako deluje na dolgi rok!

Ta objava ni bila posodobljena več kot leto dni. Vsebina je morda zastarela.

Znan je datum in lokacija Applove WWDC konference!

Grega

Apple je oznanil datum in lokacijo letošnje konference za razvijalce WWDC. Kraj, kjer se bo odvijala konferenca nam je že poznan, kaj pa bodo razkrili tam pa je še vedno zavito v tančico skrivnosti. 

Pred nekaj tedni so pri Macrumors ugibali, kdaj in kje bi lahko potekal naslednji WWDC dogodek. Dejansko so uganili prav. Odprite koledarčke in si označite datum: prva predstavitev WWDC bo 4. junija v The McEnery Convention Centru v San Joséju.

Apple na tej konferenci že nekaj let zapored predstavlja naslednje verzije iOS, macOS, watchOS in tvOS ter zadnje posodobitve za razvijalce. Lansko leto so predstavili ARKit, večkrat pa se zgodi, da tam spoznamo tudi nove naprave. Lansko leto smo tako videli naslednjo generacijo iPada Pro.

Tudi letos pričakujemo veliko zanimivosti. Zagotovo bo predstavljena naslednja verzija mobilnega operacijskega sistema, iOS 12. Apple je že izdal, da bo letos bolj poudarek na stabilnosti kot na novih funkcijah. V zadnjih tednih se pojavljajo govorice o novih modelih iPad Pro, ki bi lahko uporabljali Face ID.

Do konference nas loči še tri mesece in zagotovo bomo izvedeli še kaj novega. Spremljajte naše članke na to temo!

Vir: Apple Newsroom

 

iPhone 7
Apple Inc. (AAPL)