imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Preverite, kako deluje na dolgi rok!

Ta objava ni bila posodobljena več kot leto dni. Vsebina je morda zastarela.

iPhone X: zareza se bo naslednje leto morda zmanjšala

Grega

Tako vsaj pravi Korejska stran ETNews. Bo pa to zahtevalo veliko inženirskega dela in nekaj časa.

ETNews so med večjimi poročevalci iz tehnološkega sveta in odločili so se, da ne bodo poročali o naslednjem iPhonu, ki bo predstavljen septembra, ampak že kar o 2019 modelu. Oziroma o zarezi na 3. generaciji iPhona X.

Zareza je zaščitni znak iPhona X, o katerem so mnenja zelo deljena. Nekateri oboževalci so jo težko sprejeli, spet drugi so se jo hitro navadili in jo vzeli za svojo. Če so govorice, o katerih poročajo ETNews, resnične, bi v prihodnosti lahko videli kompromis: zareza ostane, vendar je malo manjša.

Sklicujejo se na vire iz industrije, ki so povedali tudi, da bo to zahtevalo veliko dela na strani razvoja. Združiti morajo sprednjo kamero in Face ID modul, da ustvarijo več prostora. Bomo videli čez 20 mesecev.

Združiti bi morali vse te enote.

Ko pa pride do letošnje naprave, je najverjetnejši naslednji scenarij: osnovni 5,8″ model in večji, 6,5″ model, ki bi ju morda lahko spremljal še srednji, 6,1″ brat. Bloomberg tudi poroča, da bo dodan nov iPad Pro, ki bo uporabljal Face ID tehnologijo.

Vir: Macrumors

iPhone 7
Apple Inc. (AAPL)