imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Preverite, kako deluje na dolgi rok!

Ta objava ni bila posodobljena več kot leto dni. Vsebina je morda zastarela.

Zareza iz iPhona X se je pojavila na drugih Applovih produktih!

Grega

Nekateri je ne marajo. Drugi mislijo, da zaradi nje iPhone X izstopa. Do sedaj že veste, da gre za zarezo na vrhu zaslona na iPhonu X. Pojavila se je na zanimivem in zelo domišljenem mestu.

Lahko vam je všeč, lahko jo sovražite, vendar morate priznati, da je neverjetno, koliko tehnologije je Apple uspel vstaviti v to zarezo. Uporabnik vidi le nekaj milimetrov dolgo zarezo, ki se spušča v OLED zaslon, v bistvu pa je ta zareza zadolžena za Face ID, največjo inovacijo, ki jo prinaša iPhone X.

Težko si je zamisliti, koliko inženirjev je moralo delati nadure, da je ideja postala realnost. Kakorkoli, zareza ni navdihnila le inženirjev, pač pa tudi bolj kreativne oddelke.

Uporabnik Reddita je opazil to majhno podrobnost. Če to ni prvovrstno velikonočno jajce (t.i. “Easter egg”) s strani Appla, kaj potem sploh je Easter egg?.

Apples retail bags take it up a notch from iphone

Ko že govorimo o tem, moramo priznati, da je tudi Samsungova šala o zarezi odlična.

Očitno je zareza vir veliko zabavnih domislic.

Kaj mislite vi? Bo šla zareza v pozabo ali med legende?

Apple Inc. (AAPL)