imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Recenzija: XVIDA brezžični polnilci

Preverite novo tehnologijo XVIDA polnilcev in pridobite odlično darilo.

Ta objava ni bila posodobljena več kot leto dni. Vsebina je morda zastarela.

V javnost je pricurljal dizajn novega iPhona

Jablan

April je mesec, ko običajno v javnost pricurljajo razne informacije oz. fotografije dizajna naslednjega iPhona. Tudi tokrat smo naleteli na fotografije in iz teh fotografij ne moremo priti do zaključka, da je to zares prihajajoči model.

Fotografije, ki so pred dnevi začele krožiti po internetu, naj bi teoretično upodobile novi iPhone, vendar je slika na prvi pogled nadrealistična. Vendar pa je bila nedolgo nazaj deljena še ena slika, ki potrjuje, kar smo videli na prejšnji sliki. Tukaj je prva:

01_new_iphone_design_leaked

 

In tukaj je druga iz drugega vira:

02_new_iphone_design_leaked

 

Da, to izgleda precej šokantno, še posebej vertikalno postavljene kamere in luknja na sredini hrbta. Postavitev kamere se je enostavno navaditi in lahko samo upamo, da luknja pod Applovim logotipom ni nekakšen Touch ID senzor, ampak neke vrste pameten priključek ali induktivni polnilnik. Razlog, zakaj upamo, da bo nekaj podobnega, je tak zato, ker ne bi bilo smisla, da bi na zadnjem delu telefona imeli bralnik prstnih odtisov. Dizajn sprednjega dela samo potrjuje informacije, ki smo jih že imeli, da naj bi novi iPhone imel dizajn brez robov z OLED zaslonom in brez tipke Home. Še ena stvar, ki jo lahko pri tem dizajnu opazimo, da naj bi bil zadnji del narejen iz kovine.

Grafični oblikovalec je v Photoshopu ustvaril model, ki naj bi glede na fotografije izgledal kot končni izdelek.

03_new_iphone_design_leaked

 

Seveda je mogoče, da so zgornje fotografije le zelo osnovni prototip in ne gre za končni dizajn, vendar smo glede na izkušnje iz preteklih let bolj nagnjeni k razmišljanju, da bomo nekaj podobnega videli tudi to jesen. Sprednji del izgleda lepo, na zadnji del pa se moramo malenkost privaditi; upamo, da bo Applu uspelo spraviti bralnik prstnih odtisov v zaslon in da luknja na zadnji strani služi drugemu namenu. Vse to bomo izvedeli že čez nekaj mesecev…

Konec šole
Apple Inc. (AAPL)