imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

TEST novega MacBook Proja 13"

Pravi profesionalec!

V Cupertinu iPhone X že na ulicah!

Grega

Zaposleni pri Applu so edini, ki so deležni privilegija uporabe nove naprave vsak dan še pred uradnim izidom. Tako prebivalci Cupertina že prežijo za morebitnimi iPhoni X na ulicah. Kako iPhone X izgleda med dejansko uporabo? Posredujemo fotografije in videe!

Zdi se, da Apple ni tako strikten glede uporabe iPhona X v javnosti, saj je že javno predstavljen. Zaposleni, ki so pooblaščeni za testiranje, so očitno dobili zeleno luč za testiranje v njihovem vsakdanjiku, saj jih lahko že vidimo na ulicah Cupertina. Ker mi ne živimo tam, imamo zaenkrat le fotografije in videe iPhona X.

Novega iPhona je za razliko od iPhonov 6, 6s, 7 in 8 enostavno prepoznati, saj ima drugačen dizajn, vertikalno postavitev kamere in seveda zloglasni “notch” oz. zarezo, izstopajoči otok sredi zaslona, ki vsebuje zvočnik, senzorje in kamere. Bralec AppleInsiderja je dobro povzel:

Če ne bi bilo zareze, nihče ne bi opazil. Zareza je nov gumb domov ali slušalke – nekaj, kar bo naredilo razliko med iPhoni in ostalimi napravami.

Lots of iPhone X being openly carried around by Apple employees.

A post shared by AppleInsider (@appleinsider_official) on

Zgoraj lahko vidite Applovega preizkuševalca z novim iPhonom X, ki ga je nekdo ujel v San Franciscu. Sicer je Apple že pred predstavitvijo začel testirati naprave v svetu, saj šele tako ugotovijo, kako bo iPhone X deloval v vsakdanjem življenju. Seveda morajo biti uporabniki pazljivi, da telefona ne pokažejo v javnosti, saj se lahko hitro zgodi, da telefon nekdo ujame na fotografijo, kot se je zgodilo letos en teden pred premiero iPhona X:

First iPhone X spotted in the wild #essential #arthurfist

A post shared by AppleInsider (@appleinsider_official) on

Spodaj lahko vidite še en iPhone X, ki ga je opazil uporabnik Reddita. Na tej fotografiji je zanimivo, da lahko vidimo nova dinamična ozadja, ki pridejo do izraza na novem zaslonu. Ta funkcija, ekskluzivna za iPhone X, ne deluje tako kot Live Wallpapers na iPhonu 6s in novejših, ki zažene animacijo z močnejšim pritiskom. Tu gre za dinamično ozadje, ki ustvarja stalno spektakularno animacijo. Naredili so tudi video iPhona, ki si ga lahko ogledate na Redditu.

Končno so tu tudi fotografije, ki kažejo, kako bodo izgledali ovitki za novi iPhone. Tu lahko vidimo, da slab izbor ozadja tudi uniči estetiko naprave, ne glede na to, kako dober zaslon ima. 😊

Vir: AppleInsiderin 9to5mac

Beats Solo3 & BeatsX Summer Promo
Apple Inc. (AAPL)