imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Tim Cook: Apple bo mogoče najavil nove storitve


Tim Cook, Applov izvršni direktor, je v intervjuju namignil, da se bo ponudba Applovih storitev v prihodnosti mogoče razširila. Nekako se nam že sanja, kaj bi to lahko bilo…

Včeraj je bil Tim Cook gost v CNBC-jevi oddaji Mad Money, ki jo vodi Jim Cramer. Med pogovorom je gostitelj Cooka vprašal, ali Apple tudi letos v svojem žepu skriva kakšno presenečenje glede Applovih storitev. Izvršni direktor podjetja Apple je dal nenavadno preprost odgovor na to vprašanje, vendar brez konkretnih podrobnosti.

Apple bo letos najavil nove storitve.

Kaj bi to lahko bilo? No, skoraj zagotovo lahko trdimo, da se nekaj dogaja, še posebej, če upoštevamo dogodke zadnjih dni. To ni nič drugega kot lastna TV storitev, začinjena z lastno vsebino. Nekaj podobnega kot Netflix.

Po eni strani se o tej zadevi že nekaj časa širijo novice, v katerih se je uradna najava pričakovala v letu 2019. Poleg tega naj bi Apple za to porabil zajeten kupček denarja. Po drugi strani pa morda ni več takšno naključje, da so skoraj vsi vodilni proizvajalci televizorjev nenadoma napovedali, da bodo v prihodnosti podpirali filme in TV oddaje iTunesa in Airplaya 2.

Če to še ni dovolj razburljivo, je o besedah Tima Cooka vredno razmišljati v množini. Katere bi lahko bile druge anonimne storitve, ki jih bodo najavili? No, osebno nimam pojma, zato bom to vprašanje prenesel na vas: Kaj pa vi mislite?

Vir: The Verge

Zamenjaj napravo in dodatno prihrani
Apple Inc. (AAPL)