imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

SYC 2 – Prenesite si celoten YouTube


S pomočjo programske opreme Softorino YouTube Converter 2, aka. SYC 2 si lahko prenesete kateri koli YouTube video posnetek v želenem formatu za svojo napravo.
Morda poznate rek:

Kar ni na YouTube – se ni zgodilo; česar ni mogoče najti na Googlu – ne obstaja; kdor nima FaceBooka – ni prava oseba.

Seveda smo malo pretiravali, ampak to je popoln primer priljubljenosti teh platform. Osredotočimo se na YouTube. V več kot 10 letih zgodovine strani za deljenje video posnetkov je bilo nanjo naloženo skoraj vse, od pesmi Gangnam Style do kozjega remixa Taylor Swift. Kljub temu je to samo spletna stran, vsa vsebina pa je na voljo samo preko internetne povezave.

Kaj če bi si lahko ogledali video na poti, pri tem pa prihranili na mobilnih podatkih? Ali pa če želite določeno skladbo nastaviti kot ton zvonjenja? Ali pa bi radi DJ kompilacijo Boiler Room shranili v svojo iTunes glasbeno knjižnico? V tem primeru lahko uporabite Softorino YouTube Converter, ki ima še več drugih funkcij.

Začnimo z osnovami, SYC 2 je preprosta, transparentna in lepa aplikacija, prav tako kot drugi izdelek iste ekipe, WALTR 2. Zgornje polje za iskanje deluje popolnoma isto, kot iskalno polje na YouTubu. Vnesti morate naslov, prikazal se vam bo YouTube izbor, od tam pa boste brez težav brskali po video posnetkih, na enak način kot to počnete na spletni strani YouTube. Lahko se celo vpišete s svojim Googlovim računom. Samo izberite želene video posnetke in jih dodajte na svoj seznam prenosov.

Dobro deluje tudi s povezavami. Povezavo skopirajte iz svojega brskalnika, SYC pa vas bo takoj vprašal za dovoljenje za začetek pretvorbe katerega koli video posnetka, zvočne datoteke ali tona zvonjenja. Z izborom video možnosti lahko urejate tudi kakovost. V aplikaciji lahko gledate filme do 2160p. Podpira zvočne datoteke v MP3 in AAC formatu. Tone zvonjenja lahko odrežete na želeno dolžino ali pa uporabite samo prvih 30 sekund.
Izberete lahko tudi cilj svojih datotek – na svojem računalniku, iOS napravi ali iTunes knjižnici. S pretvorbo, ki traja nekaj sekund, lahko začnete takoj. To pa še ni vse.

SYC 2 je podedoval vse pametne tehnologije vključene v Waltr 2. Zahvaljujoč UCB (univerzalni povezovalni most), je aplikacija združljiva z vsemi Applovimi napravami, vključno s prazgodovinskim iPod Classic iz leta 2001. Aplikacija preko WiFi prikaže vse združljive povezave v bližini in jih uvrstni na seznam, da lahko celotno vsebino brezžično prenesete v želeno aplikacijo. Zahvaljujoč ACT (samodejnemu prepoznavanju vsebine), SYC 2 prenese vse metapodatke zvočnih datotek.

Ne smemo pozabiti na odlično možnost za predvajanje podnapisov. Aplikacija lahko prenese dane podnapise in tudi tiste podnapise, ki jih YouTube ustvarja samodejno. Podpira tudi sezname predvajanja, saj lahko seznam z več kot 100 elementi prenese prav tako preprosto, kot minuto in pol dolgo skladbo. In vse to brez oglasov in podobnih stvari, poleg tega pa ima tudi podporo za 4K Ultra HD video posnetke pri 60 fps.

To pa še ni vse.

Poleg YouTuba, deluje še s 52 drugimi storitvami.

Seznam je resnično dolg, tukaj pa je še nekaj strani, ki jih je vredno omeniti: Vimeo, SoundCloud, Facebook, Instagram, Mixcloud, Bandcamp, Vevo in Beatport. Kaj si še želite?

Softorino YouTube Converter 2 je na voljo za Mac in Windows računalnike, preiskusite ga lahko brezplačno!

Zamenjaj napravo in dodatno prihrani
Apple Inc. (AAPL)