imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

So na dan pricurljale fotografije novega iPad minija?!


Skrivnostni Twitter uporabnik, imenovan g. White, trdi, da njegove fotografije prikazujejo prihajajočo  generacijo iPad minija…

Namesto s kitajskih družbenih omrežij je današnja novica pricurljala iz precej nenavadne platforme, Twitterja. Če fotografije, ki jih je objavil g. White, prikazujejo novo, še nenapovedano generacijo iPad minija, lahko govorimo o zelo vprašljivi novici.

Glede na te fotografije naj bi bil novi model skoraj enak sedanjemu v bolj starodavni izvedbi. Ima 3,5 mm priključek, skupaj z Lightning priključkom in stereo zvočniki in na hrbtni strani še vedno nima bliskavice.

Edina vidna sprememba, ki kaže na to, da govorimo o drugačni napravi, kot je model iz leta 2015, je mobilna antena. Trenutni model ima veliko plastike, kar zagotavlja pravilno oddajanje. Vendar pa te fotografije jasno kažejo napravo z novejšo in tanjši plastično prevleko, ki je bila pri tabličnih računalnikih predstavljena skupaj z modeli iPad Pro 2017.

To je kar nekaj sprememb, zato moramo do te novice pristopiti z bolj optimističnim pristopom. Tako, da verjamemo, da fotografije gospoda Whitea prikazujejo zgodnji prototip in ne končni model. Lahko bi rekli, da je Ming-Chi Kuo spet zadel bistvo; novi model iPad minija bi lahko lansirali v prvi četrtini leta 2019, zdaj je samo še vprašanje časa in vse bomo izvedeli ob pravem času.

To pa lahko pomeni le eno stvar… Apple Special Event je na poti…

Vir: MacRumors

Zamenjaj napravo in dodatno prihrani
Apple Inc. (AAPL)