imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Siri ve vse o svetovnem prvenstvu v nogometu

Urednik

Le še en dan nas loči od začetka svetovnega prvenstva v nogometu 2018. Po celem svetu navdušenje narašča in pridružil se je tudi Apple. V Cupertinu so podučii Siri o vseh tekmah in igralcih, ki igrajo na letošnjem prvenstvu.

Sicer zato asistentka ni bolj pametna, ima pa več informacij. Po mojem mnenju se taka storitev lahko obnese, če ve uporabne podatke. In za milijone gledalcev, bo gotovo imela odgovore. Napoveduje srečanja reprezentanc, našteje in opiše pa lahko tudi vse igralce.

Seveda to zahteva ogromno informacij, vendar se Apple ni ustavil le pri Siri. Pripravili so več različnih aplikacij, ki nam bodo z naših iPhonov ponujale vsebine o svetovnem prvenstvu.

V naslednjem mesecu dni bo Today v App Storu poln tematike o nogometu in prvenstvu. Na žalost aplikacije, ki bodo prenašale tekme in druge dogodke, pri nas niso na voljo. Bo pa na boljo poseben seznam predvajanja na Apple Music, poleg tega pa ogromno podcastov in drugih vsebin.

Če komaj čakate prihajajočo nogometno vročico, lahko sproti še precerite izbor na App Store, iBooks in Podcasts

So if you’re expecting the upcoming football fever just as much as we do then between popping up two beers just check out the selection of the App Store, iBooks and Podcasts.

Vir: Apple Newsroom

 

iPhone 7
Apple Inc. (AAPL)