imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Razveljavite svoja sporočila v Messengerju


Zagotovo ste že kdaj napisali kakšno neumno sporočilo, ko ste bili pod vplivom alkohola. Zdaj vam je Zuckerberg dal na voljo neverjetno moč.

V preteklosti so imele aplikacije za sporočanje (WhatsApp, Viber, Messenger, Telegram, SnapChat, itd.) številne različne lastnosti, danes pa so skoraj vse enake.

Naslednja v vrsti, ki je dobila možnost razveljavitve lastnih sporočil, je aplikacija Facebook Messenger. Ne vem kako bi mi to lahko koristilo, ampak pravijo da je to precej priljubljena in zaželena funkcija. Torej, če slučajno pošljete napačno fotografijo napačni osebi, ali če si premislite, lahko izbrišete poslano sporočilo iz svojega klepeta in klepeta prejemnika.

tevilni so ugotovili, da je čas za razveljavitev omejen na 10 minut. To ni veliko v primerjavi s 60 minutami, ki jih imate na razpolago za izbris sporočila v aplikaciji WhatsApp. Nova funkcija bo kmalu na voljo vsem uporabnikom.

Še boljše bi bilo, če bi lahko poskrbeli za večjo varnost računov in omogočili urejanje Tweetov, kar je že več let želja milijonov uporabnikov. Vendar je to popolnoma druga zgodba. Na splošno je bila Hordonu prejšnja posodobitev Facebooka všeč.

Zamenjaj napravo in dodatno prihrani
Apple Inc. (AAPL)