imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Razburljiv koncept temnega načina in iPhona 2019!


Poleg iOS-a 13 in nedavnih govoric o temnem načinu lahko na teh slikah vidite iPhone s trojno kamero. Kaj je še za zajtrk?!

Uporabniki si želijo imeti temni način na svojih iOS napravah, zato ni presenetljivo, da na internetu najdemo veliko umetnin raznih konceptov. Tokrat imamo za vas slike, ki so bile objavljene na PhoneArena.

Dobra novica je, da zdaj že prav vsi viri kažejo na prihod temnega načina. Tudi eden od najboljših Applovih prerokov, Mark Gurman, je namignil, da boste svoje naprave lahko zavili v temno. Z uporabo iOS-a 13 seveda.

In to bi bil resnično logičen korak. Po eni strani je temni način že dolgo na vrhu vsakega seznama želja. Po drugi strani pa bi lahko bilo s prihodom novih serij iPhonov v Applovem izboru vsaj 5 OLED naprav. In kot morda veste, črna res ustreza temu zaslonu.

Na slikah lahko opazite še nekaj novega. Trojno kamero na hrbtni strani naprav. To vizijo je potrdil tudi Mark Gurman. Malo smo negotovi, saj si ne moremo predstavljati lepega telefona s trojno kamero na hrbtni strani. Toda Apple ve, kaj je za nas najboljše…

Kako vam je všeč ta koncept? Bi si želeli temnega načina?

Zamenjaj napravo in dodatno prihrani
Apple Inc. (AAPL)