imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ta objava ni bila posodobljena več kot leto dni. Vsebina je morda zastarela.

(PRODUCT) RED iPhone 8 oz. Ferari iPhone

Grega

Težko rečemo to za vsako barvo iPhona, vendar nova rdeča na iPhonu 8 RED je noro dobra. Stekleno ohišje pripomore k bolj premium občutku, barva pa je res popolna rdeča.

Apple že več let proizvaja posebne rdeče naprave in dodatke. Del prihodkov namenijo (PRODUCT)RED fundaciji, ki jo je ustvaril Bono. Apple je pod vodstvom Steva Jobsa začel s podporo temu projektu s iPodom RED, sodelovanje pa se je razvilo še na druge produkte.

Lansko leto smo dočakali tudi prvi iPhone 7 RED, letos pa mu je sledil iPhone 8 RED. Ta je izkušnjo izpred lanskega leta precej izboljšal. Da je iPhone 8 v rdeči barvi kot Ferari, ni pretiravanje. Najprej zato, ker je iPhone 8 izjemno hiter pametni telefon, saj uporablja trenutno najboljši Applov procesor.

Predvsem pa mu lahko rečemo Ferari zato, ker je barva novega modela izrazito Ferarijevska. Lansko leto smo videli matirano rdečo, ki je sicer tudi izgledala dobro, vendar jo iPhone 8 s svojo rdečo popolnoma povozi. Steklo zadaj pripomore k temu in dobimo globoko rdečo, ki bo gotovo všeč tudi ljudem, ki sicer niso pristaši rdeče. Morda je ključna tudi črna barva spredaj (proti beli lansko leto). Predlagam, da se prepričate na lastne oči in obiščete iSTYLE, kjer je iPhone 8 RED že razstavljen, za pokušino pa je tu video Marquesa Brownleeja. Moram pa opozoriti, da na videoposnetku ne moremo zares ujeti prave barve.

 

 

Apple je poslušal odzive uporabnikov in so spremenili barvo spredenjega dela, ki je bil lansko leto bel. Sicer je to stvar osebnega okusa, vendar se zdi, daje kombinacija rdeče in črne precej boljša kot rdeče in bele.

Seveda gre tu le za novo barvo, iPhone je še vedno enak kot septembra. Priporočamo ga vsem, ki ste oboževalci rdeče barve in/ali Ferarijev. Nova barva je že na voljo v iSTYLU.

Zamenjaj napravo in dodatno prihrani
Apple Inc. (AAPL)