imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

POMEMBNA NOVICA: Povabila na Applov oktobrski Keynote so že na voljo


Apple je pred parimi minutami poslal povabila na oktobrski Keynote dogodek. Znan je čas in datum.

Predvidevanja so bila pravilna, podjetje bo že četrtič letos zbralo novinarje na Keynote dogodku. Poleg novih iPhonov in 4. generacije Apple Watch, Apple skriva še več presenečenj, ki jih bomo deležni v prazničnem obdobju.

Dogodek se bo odvijal 30. oktobra v New Yorku in sicer ob 10. uri po času EST (ob 15. uri po času CET). Prizorišče dogajanja je precej nenavadno, prav tako kot različni dizajni povabil, ki namigujejo na prihod novih naprav.

Mac! Mac! Mac!

V zadnjem času smo zbrali datume zadnjih Mac posodobitev in vam predstavili naša pričakovanja. Najbolj navdušeno čakamo posodobitev računalnikov MacBook Air, iMac in Mac mini. Veselimo se tudi novih podrobnosti o obljubljenem iMac Proju 2019.

3. Generacija iPad Pro!

Pred nekaj urami smo objavili naša pričakovanja in izjemna predvidevanja Viktorja Kádárja aka. K1l1m6n, ki so temeljila na najnovejših informacijah, ki so ušle v javnost.

Če sodimo po vabilih, lahko trdimo, da bo Apple celoten Keynote dogodek posvetil ustvarjalnosti.

Sledite iMagazinu za še več informacij o Keynote dogodku in pričakovanih izdelkih!

Zamenjaj napravo in dodatno prihrani
Apple Inc. (AAPL)