imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ta objava ni bila posodobljena več kot leto dni. Vsebina je morda zastarela.

Oglejte si vse nepozabne videoposnetke nedavnega Applovega Keynote dogodka


Čeprav je Apple napovedal številne nove storitve, moramo na njihov prihod še malo počakati. V nekaj pa smo prepričani – na Keynote dogodku smo videli kar nekaj neverjetnih videoposnetkov.

Uvodni video dogodka je bil brez dvoma obarvan v retro stil, prikazal pa je tudi skoraj celotno zgodovino podjetja, skupaj z njihovo zbirko izdelkov. Čeprav sem celo življenje sovražila dolge uvode v filmih – in vesela sem, da so ta trend opustili – sem se usedla in si ta posnetek ogledala najmanj dvakrat zapored.

Ikonične slike in dobro strnjen namen – to je tisto, kar obožujem pri Apple News+. Čeprav storitev v Evropi še ni na voljo. Z veseljem bi rada prelistala nekaj ameriških revij, predvsem zaradi interaktivne vsebine.

Še vedno si želimo, da bi imeli Apple Pay, saj je ta aplikacija resnično pametna. Ko se je začel Keynote, sem rekla: to je konec… Apple je svoje uporabnike nase priklenil na najbolj inteligenten način. To je čisti Stockholmski sindrom v vsej svoji slavi. Nato se je na zaslonu pojavila še vgravirana kartica iz titana…

Tudi če so bile glavna tema Keynote dogodka televizijske in pretočne storitve, so za Evropo pomembnejše novice o Apple Arcade. Predvsem zaradi jezikovnih ovir in prihajajočega datuma izida. Med gledanjem uvoda sem pomislila, da bi že danes lahko dočakali eno izmed iger.

Mislim, da je samo Apple sposoben ustvariti takšno vzdušje s svetovnimi zvezdami, kot sta Jennifer Anniston ali Steven Spielberg. Prišla sta na oder in ogrela množico, nato pa nas je pozdravila tudi nebeška Oprah, ki je nepogrešljiv element zabavne industrije. Video vsebine so bile izjemno dobra podlaga za njeno vrhunsko predstavo.

 

Kaj je pa vas najbolj navdušilo?

Zamenjaj napravo in dodatno prihrani
Apple Inc. (AAPL)