imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Odlično zasnovan koncept za iOS 13


V začetku junija – do takrat nas loči le še nekaj mesecev – bo Apple razkril svoje nove ideje za iOS. Do takrat pa lahko občudujete ta podroben in zanimiv koncept…

Za vse slike se lahko zahvalimo oblikovalcu Leu Valletu. Vallet ni bil skromen. V svoj koncept je vključil številne funkcije, na katere mnogi uporabniki nestrpno čakajo. Seveda je vključil tudi tiste funkcije, ki niso tako zaželene, vendar je za njih našel ustrezno mesto.

Očitno je, da je temni način klasičen element, ki ne sme manjkati. Obstaja pa tudi bolj eleganten gumb za glasnost, podpora za bluetooth miško za iPad, samodejno aktivirana funkcija Find my iPhone in številne druge kul zadevice. Vse to bi bilo na voljo lastnikom iPhonov 6 ali novejših naprav.

Koncept nam je res všeč, saj je bil eden izmed najlepših konceptov za iOS 13, ki smo jih kdajkoli videli. V primeru, da je všeč tudi vam, sledite ustvarjalcu na Behance.

Katero funkcijo bi pa vi radi videli v iOS-u 13?

Zamenjaj napravo in dodatno prihrani
Apple Inc. (AAPL)