imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Odlične novice: Tu so novi AirPods-i


Apple je tudi danes objavil še eno posodobljeno napravo. Govorimo o slušalkah AirPods, ki so zdaj na voljo z več časa za pogovor in opcijskim brezžičnim polnjenjem

Apple je pritisnil na plin in posodobitve se širijo kot gobe po dežju. Danes so na vrsti več kot priljubljene slušalke AirPods.

Dizajn je ostal isti, vendar je v notranjosti prišlo do pomembnih sprememb: novi čip H1, ki po mnenju ekipe iz Cupertina še dodatno izboljša zmogljivost AirPods-ov. Obljubljena je hitrejša povezava in kar 1,5-krat več časa za pogovore. Na voljo pa je tudi prostoročna možnost “Hey Siri”. To pa še ni vse:

BREZŽIČNO POLNJENJE!

Tako je, dočakali smo tudi ohišje za brezžično polnjenje, o kateri je že bilo nekaj govora. Vendar pa to ni obvezen dodatek. Še vedno lahko kupite nove slušalke AirPods z običajnim polnilnim ohišjem ali z novim ohišjem za brezžično polnjenje. Apple je pomislil tudi na tiste, ki bi prešli na nove slušalke le zaradi brezžičnega polnjenja, zato lahko obdržijo stare in dokupijo ohišje za brezžično polnjenje.

Z včerajšnjo posodobitvijo iMacov nismo bili preveč zadovoljni, toda današnje novice so veliko boljše. Popolna naprava in nove možnosti. Si sploh lahko želimo več?

Zamenjaj napravo in dodatno prihrani
Apple Inc. (AAPL)