imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Preverite, kako deluje na dolgi rok!

Očitno lahko pozabimo na iPhone SE 2

Urednik

Tako trdi izdelovalec ovitkov na osnovi informacij dobaviteljev. Začeli so že s proizvodnjo ovitkov za nadomestne naprave.

Olixar je eden izmed najbolj popularnih proizvajalcev ovitkov in imajo večinoma zanesljive informacije. Zanesljivi so pri napovedi iPhonov in tudi drugih naprav. Tako jim lahko verjamemo, če pravijo, da iPhone SE 2 ne bo.

Vsaj zdi se tako, tudi če je Apple kadarkoli razmišljal o njem. Očitno so se premislili in zamenjali manjše iPhone SE za največje iPhone kadarkoli. Letos bomo očitno videli le naprave s 5,8″, 6,1″ in 6,5″ zasloni.

Tako bo najmanjši letošnji iPhone 5,8″ – naslednik iPhona X. Celo z zaslonom od roba do roba to ni majhna naprava. Olixar je v to tako prepričan, da so že pognali svoje proizvodnje trakove in začeli izdelovati ovitke v zgoraj navedenih velikostih.

Če se pri Olixar ne motijo in bo Apple predstavil le večje naprave, potem ne bomo presenečeni – v primeru velikosti Apple uporablja enake specifikacije.

Vir: Forbes

 

iPhone 7
Apple Inc. (AAPL)