imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Preverite, kako deluje na dolgi rok!

Nekaj konceptov iPhona s trojno kamero

Grega

Glede novih iPhonov prihaja v javnost veliko različnih idej. Veliki mojstri konceptnih fotografij nas seveda ne razočarajo in jih dobro vizualizirajo.

Kot vsako leto je zunaj ogromno novih idej o novi generaciji iPhonov, ki bodo predstavljeni septembra. Čeprav navdušenje ni tako veliko, kot je bilo pri iPhonu X lansko leto, to ne ustavi konceptnih umetnikov.

Treba je upoštevati, da so to večinoma izmišljene umetnije, ki izvirajo iz nepotrjenih govoric. S stoodstotno gotovostjo lahko rečemo, da naslednji iPhone ne bo izgledal tako. Je pa zanimivo videti, kaj bi se zgodilo, če bi drugi zavzeli mesto Jonyja Iva za oblikovalsko mizo. Današnji izbranec je Muhsin M. Balaal Auckburaully, oblikovalec pri DBS Designing, ki je pripravil vizualno reprezentacijo govoric o iPhonu s tremi “očesi”.

V tem primeru bi iPhone imel zadaj tri fotografske leče. Dvojna kamera omogoča 2x optični zoom, trojna pa bi omogočala 5x. Škoda da kocept v taki obliki nikoli ne bo zaživel.

Pred tem smo videli že več podobnih, tudi bizarnih konceptov, recimo tega za “iPhone 14” ali iPhone SE Plus! Zanimiv je tudi koncept MacBooka, ki ne bo nikoli obstajal ali ideja o iOS, ki bi bil bolj usmerjen v glasbo.

Vir: Cult of Mac

 

iPhone 7
Apple Inc. (AAPL)