imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nedavno objavljena beta različica iOS 12.2 je razkrila nove AirPodse


Danes zjutraj je Apple predstavil najnovejšo beta različico iOS-a. Prvi testerji so takoj našli sledi slušalk AirPods 2.

Uporabniki že nestrpno čakajo na nove AirPodse. Saj ne, da je trenutna različica zastarela ali kaj takega, vendar stranke pričakujejo nekaj novega. Vsaj z brezžičnim polnjenjem. Večina nezanesljivih virov – DigiTimes – je že govorila o tem, toda tudi zaupanja vredna oseba – Ming-Chi Kuo – jih je omenila.

Teorija je bila prvič potrjena na lanskem iPhone Keynote dogodku v septembru, ko je podjetje v prvih nekaj minutah predstavitve razkrilo njihov prihod. Dekle, ki je teklo skozi Apple Park s tematsko glasbo Jamesa Bonda v ozadju, je rekla »Hey Siri« (v 41. sekundi). Trenutna različica nima te funkcije, zato je s tem napovedala prihod novih slušalk AirPods.

Po tolikem času še vedno čakamo na njihov prihod. Ko je Apple predstavil beta različico iOS 12.2, smo ponovno zasledili znak, ki nas postavi korak bliže želeni novi napravi. Pozorne oči so opazile, da pri nastavitvah funkcije Hey Siri pozdravni zaslon omenja AirPodse kot združljivo napravo.

To ni prvič, da beta različica razkrije podrobnosti o prihajajoči napravi. Zgodilo pa se je tudi, da je Apple to funkcijo odstranil. Isto se je zgodilo s skupinskimi klici FaceTime in AirPlay 2. Skratka, nova naprava je mogoče takoj za vogalom in vsi jo že nestrpno pričakujemo. Tudi AirPower polnilna plošča bi morala biti kmalu na voljo. Sprehajata se namreč z roko v roki, saj imajo slušalke AirPods 2 možnost brezžičnega polnjenja.

Največje vprašanje je: kdaj? Glede na to, da je iOS 12.2 šele začel svojo strmo pot beta različice, bomo morda morali počakati še nekaj mesecev, da postane javna. Torej, ocenjen čas prihoda novih AirPodsov je v času, ko vse cveti – spomladi.

Vir: The Verge

Zamenjaj napravo in dodatno prihrani
Apple Inc. (AAPL)