imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Naslednja posodobitev iOS-a bi lahko prinesla še več Haptic Touch lastnosti


Kot ste morda domnevali že sami, je v funkciji, ki nadomešča 3D Touch, vključenih več lastnosti.

Pred nekaj tedni smo napisali članek o na novo predstavljenem Haptic Touchu, ki je v iPhonu XR nadomestil 3D Touch. Ugotovili smo, da je to le novo ime za že davno pozabljeni »dolgi pritisk«. Vendar pa je oborožen s fenomenalnim Taptic Engine, zaradi česar je vseeno nekoliko naprednejši.

Prav tako smo vedeli, da so nameni te funkcije zdaj zelo omejeni, Apple pa to namerava spremeniti. Mislim, da ne bi smeli predolgo čakati, saj bo prihajajoča (in zdaj beta) različica 12.1.1 iOS-a razširila svoje funkcije.

Natančneje, vrnilo se je tisto, kar je bilo pred tem odstranjeno. Po posodobitvi se bo pokazalo pojavno okno z dodatnimi informacijami, skupaj s prijaznim haptičnim odzivom, ko boste uporabili Force Touch na obvestilu na zaklenjenem zaslonu iPhona XR.

To ni nič novega in ne rešuje življenj, vendar je dobro vedeti, da Apple ne laže in resnično širi namene Haptic Toucha.

Vir: 9to5Mac

Zamenjaj napravo in dodatno prihrani
Apple Inc. (AAPL)