imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Naredite aplikacijo Google Maps bolj zabavno z avtomobilčki

Urednik

 

Zahvaljujoč inženirjem pri Google Maps, najdemo v aplikaciji tudi nekaj srčkanih elementov, storitev za navigacijo vam bo polepašala dan. Poglejmo si, kako spremeniti standardno modro puščico v majhen avtomobil.

Verjetno je glavna lastnost aplikacije z zemljevidom, da naredi uporabo čimbolj praktično, ne pa zabavno. Vendar lahko pomislimo, da se to morda spreminja, ko v aplikaciji, kot je Google Maps, najdemo kakšno zanimivost. V tej aplikaciji lahko modro puščico, ki prikazuje našo lokacijo na zemljevidu, spremenimo v srčkan majhen avtomobil. Poleg tega pa imamo tudi več alternativ glede tipa avta in barve.

Poglejmo si, kako nastaviti želen avtomobil:

  1. Odprite aplikacijo.
  2. Vpišite naslov in pričnite z navigacijo.
  3. Klkinite na modro puščico.
  4. Izberite avto, ki ga želite.

Izbirate lahko med rdečo limuzino, zelenim pickup tovornjakom in rumenim SUV-jem. Noben izmed avtomobilov ni podoben dejanskim modelom, zato moramo vključiti še malo domišljije in si lahko zamislimo svoj sanjski avto. To ne doda nobene druge uporabnosti aplikaciji, morda le malo spremeni pust svet navigacije. Kateri izmed modelov vam je najbolj všeč?

 

 

Zamenjaj napravo in dodatno prihrani
Apple Inc. (AAPL)