imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Preverite, kako deluje na dolgi rok!

Na letošnji Črni petek so ljudje porabili veliko denarja za aplikacije


Letošnji Črni petek je podrl vse rekorde v App Store. Sezono so zaključili za 20 % močnejši kot prejšnje leto. Zdi se, da doba aplikacij še ni končano.

Očitno Črni petek pomeni ogromno reklamo za aplikacije in ne le za fizično strojno opremo. Na blagajnah vsake spletne strani so se pojavljale dolge čakalne vrste. Letos so te vrste podrle vse rekorde. Vsaj tako Sensor Tower zatrjuje v svojem najnovejšem poročilu.

V ZDA so potrošniki v App Store porabili 52 milijonov dolarjev. To pomeni 31,6 % rast v primerjavi z lanskimi 39,5 milijoni dolarjev. Precej neverjetno, kajne? In tako je bilo po vsem svetu. Potrošniki zunaj ZDA so med Črnim petkom porabili približno 117,3 milijone dolarjev za aplikacije.

Skupaj to znaša 169,3 milijona dolarjev samo za aplikacije v nekaj dneh. Mislim, da to veliko pove o digitalnem vedenju in življenjskem slogu potrošnikov.

Vir: AppleWorld.Today

iPhone 7
Apple Inc. (AAPL)