imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Luksuzna izdaja je na voljo, kaj pa se dogaja z AirPods 2?


Čeprav obstajajo številne govorice o AirPods 2, si običajno nasprotujejo. Tisti, ki so pripravljeni na novo različico, bi si lahko privoščili 530 evrov vredno luksuzno izdajo.

Število različnih govoric o slušalkah AirPods 2 in brezžičnemu polnilniku AirPower je v zadnjem času začelo naraščati. Večina njih ne izhaja iz zanesljivih virov, ki so imeli nekaj odličnih zadetkov, ampak se večino časa motijo. In tokrat si celo nasprotujejo.

OnLeaks je prvi objavil zgodbico. Po njihovih besedah bo Apple lansiral nove AirPodse ločeno. Prvič bo brezžično polnilno ohišje predstavljeno v mesecu marcu; skupaj s polnilnikom AirPower, saj spadata skupaj. In ker je bi lahko bila nova polnilna enota združljiva s prvo generacijo slušalk AirPods, zakaj je ne bi prodajali ločeno?

OnLeaks prav tako trdi, da bi lahko slušalke AirPods 2 bile na voljo v različnih barvah in lansirali naj bi jih že to jesen, najverjetneje skupaj z novimi iPhoni. Prva različica bo takrat stara že tri leta, tako da je to dejansko pravi čas za nadgradnjo.

Glede na drugačno poročilo iPhoneHellas-a, naj bi polnilnik AirPower in slušalke AirPods 2 izšli v mesecu marcu, skupaj z novim brezžičnim polnilnim ohišjem. Določili so tudi točen datum: 22. marec. Prepričani smo, da se bo marca nekaj zgodilo, saj o tem vedno bolj govorijo tako zanesljivi kot manj zanesljivi viri. Po besedah zanesljivih virov bo Apple začel s storitvijo streaminga, o lansiranju izdelkov pa ni bilo govora.

Veselimo se novih slušalk AirPods. Če ste med tistimi, ki imajo v svojem žepu odvečnih 530 evrov, si lahko privoščite to luksuzno Caviar izdajo. Saj veste, gre za rusko podjetje, ki iPhone oblači v zlato. Na zgornjih slikah lahko vidite črno in bordo izdajo, skupaj s karbonsko prevleko in zlatimi črkami. Sploh ni slabo…

Vir: iDownloadBlog 1, 2, The Verge

Zamenjaj napravo in dodatno prihrani
Apple Inc. (AAPL)