imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Končno! AirPower bo verjetno na voljo septembra

Urednik

 

Domnevni viri iz Appla so spregovorili o prihodnosti dolgo pričakovanega dodatka za polnjenje. Če so njihove informacije pravilne, nam ne bo treba več dolgo čakati …

Te novice so prišle od vira, ki je že poslal v svet fotografije USB-C polnilca za iPhone, ki jih pričakujemo septembra. Tako bomo njegovo kredibilnost lahko ocenili šele čez približno mesec in zaenkrat smo lahko še malo skeptični.

Vseeno se zdi začetek prodaje septembra realističen, saj bodo takrat na police predvidoma prispeli tudi novi modeli iPhonov. Upajmo, da bo Apple uspel izdati brezžični polnilec, ki ga že tako dolgo čakamo.

Sicer je Bloomberg poročal, da se je zdelo, da bi lahko polnilec izdali že lansko leto, vendar so se pojavljali vedno novi problemi in podjetje je moralo zamakniti izdajo. Nazadnje so prodajo preklicali junija zaradi težav s pregrevanjem.

Trenutno nimamo točnih informacij o ceni, vendar lahko računamo, da bo stal več kot polnilne postaje za Apple Watch, glede na to, da bo AirPower lahko polnil tri naprave hkrati.

Zaenkrat pa nam glede cene še ni treba skrbeti, najprej mora polnilec priti na police …

Vir: 9to5Mac

 

Zamenjaj napravo in dodatno prihrani
Apple Inc. (AAPL)