imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Jutro polno posodobitev aplikacij


Novi iMovie, GarageBand, iWork, Clips, Spark in še veliko več. Danes zjutraj so naše naprave polne posodobitev.

Na svojem računalniku imam omogočeno samodejno posodabljanje aplikacij, ki so na voljo v App Store. Na ta način vem, da vedno uporabljam najnovejšo različico, ki je na voljo.

Razen, če aplikacije niso odprte. Če so odprte, se pojavijo nadležna prikazna okna za izhod iz aplikacije, da se lahko posodobi. Danes sem moral ta obvestila zapreti prevečkrat. In to samo zato, ker so se razvijalci (in tudi Apple) čez noč odločili, da nam bodo ponudili nove različice aplikacij za macOS in iOS.


Nekatere izmed teh aplikacij

  • iMovie: V ospredju je novi iPad. Podpora za zunanji zaslon, zrcaljenje zaslona, predogled urejanja v celozaslonskem načinu, 4K video izhod in s Facebookom združljivo izvažanje v namizni različici.
  • Clips: Applova z Instagramom združljiva aplikacija za kamero ima 6 novih Selfie načinov, nove filtre, 360° ozadje in 17 novih zvočnih posnetkov, ki se samodejno prilagodijo dolžini video posnetka. Čudovito.
  • iWork: Poleg običajne stabilizacije in optimizacije, zdaj ponuja tudi možnost za tiste, ki svoje knjige urejajo v iWorku, saj jih lahko naložijo neposredno na Apple Books, kjer bodo na voljo za prenos ali nakup.
  • GarageBand: Ima nekaj novih lastnostni, ki so optimizirane za iPad, na primer podpora bližnjic za Smart Keyboard.
  • Spark: Čeprav to ni Applova aplikacija, je vključena v današnji seznam, saj ima izjemno funkcijo. Zdaj lahko dodate e-mail predloge in si olajšate pošiljanje sporočil.

Vse aplikacije si lahko brezplačno prenesete v Mac in iOS App Storu.

Zamenjaj napravo in dodatno prihrani
Apple Inc. (AAPL)