imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Dobro zamišljen koncept temnega načina


Vse bolj je verjetno, da bo temni način na voljo v iOS 13. Vendar se nam še ne sanja, kako bo videti. In oblikovalčeva domišljija se je ponovno prebudila!

Nedavne novice Marka Gurmana so bile resnično razburljive, jasno je povedal, da bo temni način vključen v iOS 13. To pa bi lahko bila češnja na vrhu slastne torte. Zdaj tudi vemo, kdaj se bo odvijal letošnji WWDC, tako da bomo takrat prvič lahko videli temni način v živo. Kako točno bo videti? Tega še ne vemo.

Upajmo, da bo videti prav tako dobro kot trenutni koncept AppleDesigner-ja. Čeprav smo za to temo videli že veliko dizajnov, moramo priznati, da je ta eden najboljših. Vsebuje tudi okoli 40 različnih funkcij, o katerih se že leta širijo govorice. Sem spadata tudi funkciji vedno vklopljenega zaslona in zaklenjenih aplikacij.

Kako vam je všeč?

iPhone 7
Apple Inc. (AAPL)