imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Čas za predstavo: Naslednji Applov dogodek se bo odvijal 25. marca


Kot smo pričakovali, je Apple poslal vabila za njihov naslednji dogodek, ki se bo začel ob 20:00, pri čemer bodo v središči pozornosti storitve.

Kot se je govorilo, bo Apple letos organiziral prvi posebni dogodek na zadnji ponedeljek v marcu v gledališču Steva Jobsa. Dogodek naj bi bil več kot odličen.

Vabilo ne odkriva preveč, a Tim Cook je že veliko povedal o tem, kaj lahko pričakujemo. Povabljeni pa so poleg vabila prejeli tudi naslednji GIF:

Tim Cook is beszélt már róla, hogy nagyjából mi várható. A levelekben az alábbi gif szerepel:

Izraz “čas za predstavo” se lahko nanaša na prihajajoče storitve. Govori se, da je Apple News naročniška storitev, ki vam omogoča dostop do različnih revij po fiksni ceni. Očitno je, da gre za ameriške časopise, kot so Washington Post, Wall Street Journal ali New York Times, toda kdo ve, kaj vse bi še lahko bilo na voljo.

Za nas Evropejce je veliko bolj zanimiva storitev, ki jo lahko poimenujemo kar Applov Netflix. Vse, kar vemo, je, da so začeli pripravljati na tone edinstvenih vsebin in oddaj, k sodelovanju pa so povabili številne zvezde, kot so Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Jennifer Garner in J.J. Abrams.

Očitno je, da večino Applovih privržencev zanima strojna oprema. Leto 2019 bi lahko bilo njihovo leto. Glede na zadnje novice bo letos polno nadgradenj in novih izdelkov. Najbolj verjetna je predstavitev 7. generacije iPadov in novega iPad minija. Vendar bi to lahko bila preprosta tiha posodobitev, ki na tem dogodku sploh ne bo omenjena.

Pričakovana sprememba za AirPods (z brezžičnim polnjenjem) in lansiranje AirPowerja se lahko zgodita ob istem času, vendar o prihodu nimamo nobenih informacij.

Poleg novih iPhonov in MacBook modelov pričakujemo, da bodo predstavili tudi Applov zaslon, nadgradnjo za Mac Pro in iMac. Zelo verjetna je tudi predstavitev Applovih AR očal. V primerjavi s preteklimi leti je to pravi cunami novih naprav.

Dogodek bo Apple kot običajno prenašal v živo, zato pripravite koledarje in označite datum in čas.

Bi uporabljali te storitve? Ali pa so vas bolj navdušile novice o novi strojni opremi?

Zamenjaj napravo in dodatno prihrani
Apple Inc. (AAPL)