imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ta objava ni bila posodobljena več kot leto dni. Vsebina je morda zastarela.

Canon Selphy – nujen dodatek za mojstre fotografije na mobilnih telefonih

Grega

Fotografije so eden pomembnejših nosilcev spominov in dandanes tudi eden pomembnejših dejavnikov v mobilnih telefonih. S telefoni lahko posnamemo neverjetne fotografije, ki jih kažemo prijateljem. Izumira pa navada razvijanja fotografij in shranjevanja v albume. Tu vskoči Canon Selphy.

Včasih smo morali fotografije razviti, da smo sploh videli, kaj je na njih. Danes takoj vidimo, kaj smo posneli in tako razvijanje ni nujno. Redko kdo se odloči fotografije natisniti in hraniti tudi v fizični obliki. Temu je verjetno tako, ker je to zamudno opravilo, fotografije pa lahko pokažemo kar na telefonu ali pa pošljemo prek maila. Vendar čar fizičnih fotografij še obstaja.

Tu pride na vrsto Canon Selphy CP1300: majhen prenosen tiskalnik, ki lahko direktno iz vašega telefona natisne vaše umetnine. Zaradi majhnosti ga lahko nesete kamorkoli, priklopite na napajanje in že je pripravljen za tiskanje. V nekaj trenutkih spravi vaše digitalne fotografije na papir. Prek aplikacije izberete fotografije, ki jih želite natisniti, izberete postavitev in tip fotografije, Selphy pa jih natisne. Tiskanje je enostavno, fotografije pa fenomenalne.

Tako gre za skoraj nujen pripomoček za vse, ki obožujejo fotografijo na mobilnih napravah. Sedaj, v času božičnih zabav, bo tisti, ki prinese Selphyja gotovo središče zabave. Predstavljajte si, da na zabavi naredite skupinsko fotografijo, ki jo lahko v roku nekaj minut vsem podarite – hiter in enostaven, a zelo lep spominek.

CP1300 vsebuje tudi nekaj pomembnih nadgradenj glede na predhodnike: ima nov uporabniški vmesnik, ki še olajša tiskanje, več je možnosti pri postavitvi fotografij, tiskalnik pa jih lahko tudi avtomatsko popravi (rdeče oči ipd.). Selphy CP1300 omogoča tudi tiskanje iz USB ključev ali SD spominskih kartic, recimo iz računalnika ali fotografskega aparata. Opcijsko ima CP1300 možnost tudi uporabe baterije, da je tiskalnik popolnoma brezžičen. Fotografije, ki jih natisne Selphy so primerne tako za domačo, kot tudi za profesionalno uporabo.

Selphyja lahko pridete preizkusiti tudi v iSTYLE, kjer poteka odlična akcija: ob nakupu iOS naprave, je cena tiskalnika Canon Selphy CP1300 le 49,90 €. Na voljo je v črni in beli barvi.

 

Zamenjaj napravo in dodatno prihrani
Apple Inc. (AAPL)