imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Brezžični polnilci XVIDA prinašajo še bolj enostavno in priročno polnjenje

Grega

Najnovejši iPhoni so s steklenim zadnjim delom dobili tudi možnost brezžičnega polnjenja, funkcijo, ki jo uporabniki že dalj časa zahtevajo. Apple uporablja standard Qi, ki je najbolj razširjen in tako lahko naprave polnimo s širokim spektrom različnih naprav. A tudi brezžično polnjenje ima nekaj zadržkov, ki jih rešuje XVIDA s svojimi polnilci, ki jih predstavljamo danes.  Ob tem pripravlja iSTYLE odlično ponudbo XVIDA polnilcev z brezplačnim darilom. Preberite članek!

Brezžična tehnologija Qi je med proizvajalci telefonov nadvse priljubljena in to z razlogom, saj ni bolj enostavnega načina za polnjenje telefona kot to, da ga preprosto odložite na polnilno postajo in že se polni. Nič več težav z vtikanjem kabla sredi noči, poškodovanih kablov in podobnih zagat. Ni čudno, da so polnilne postaje vgrajene v vedno več produktih; pohištvu, nočnih lučkah, vedno več je avtomobilov, ki podpirajo Qi tehnologijo, prav tako pa lahko na vedno več javnih mestih opazite priročne brezžične polnilne postaje, na primer, v hotelih, kavarnah in letališčih po vsem svetu.

Na trgu obstaja kar nekaj Qi brezžičnih polnilnih rešitev, ampak večina od njih ima eno ključno pomanjkljivost. Brezžično polnjenje je namreč super – ko deluje. Ampak pogosteje kot ne, je nezanesljivo in ne ponuja prav dosti prednosti v primerjavi s polnjenjem prek kabla. Velikokrat je težko ugotoviti, kje mora biti telefon položen, da se dejansko polni oz. da se polni hitro in zanesljivo, da ne prihaja do pregrevanja in podobno. Če recimo zvečer telefona na polnilec ne položimo natančno, se lahko zgodi, da se dejansko ne bo polnil in zjutraj se odpravimo v nov dan s praznim telefonom. Pri XVIDA so se lotili tega problema in ustvarili celo linije produktov, ki omogočajo enostavno in hitro brezžično polnjenje.

Brezžični sistem XVIDA rešuje te težave z uporabo magnetov, s čimer zagotavlja, da je montaža popolnoma enostavna. Magneti zagotavljajo pravilno poravnavo med sprejemnikom in oddajnikom ter tako omogočajo zanesljivo in optimalno brezžično polnjenje. Njihovi polnilci imajo vgrajeno posebno tehnologijo, ki omogoča hitro 7.5W polnjenje v skladu z Apple tehnologijo. To pomeni, da izkoriščajo celoten potencial iPhonov in polnijo z najvišjo možno hitrostjo, ki je lahko tudi hitrejše od polnjenja s adapterjem in kablom, ki sta priložena iPhonu. Avto-nosilci z Qi polnjenjem imajo vgrajen tudi poseben ventilator, ki poskrbi, da ne prihaja do segrevanja, ki sicer upočasni polnjenje in hkrati škoduje bateriji.

XVIDA je razvila širok opus različnih izdelkov za vse namene. Najprej so tu seveda avtopolnilci, ki so hkrati tudi držalo. Tu pride brezžično polnjenje res prav. V avtomobilu imamo lahko držalo vedno pritrjeno in ko se usedemo notri, približamo telefon in magneti opravijo ostalo. Obstaja več verzij držal. Prva z namestitvijo na zračne odprtine, druga z namestitvijo v CD predvajalnik in tretja verzija, ki ponuja klasično pritrditev na vetrobransko steklo ali armaturo z vakumom.

Niso pa pozabili tudi na dom. Da lahko to tehnologijo izkoristimo tudi doma, je na voljo močan brezžični polnilec, ki je hkrati tudi priročno stojalo. Spet je potrebno telefon le približati in magneti pričarajo popolno izkušnjo brezžičnega polnjenja. Na voljo je v črni in srebrni barvi.

 

XVIDA je tako odlična možnost za brezžično polnjenje, ob tem pa pride še majhno presenečenje. Kot sem obljubil, pripravlja iSTYLE odlično ponudbo za vse, ki bi radi izkoristili celoten potencial XVIDA brezžičnega polnjenja. Ob nakupu katerega koli izmed polnilcev, ki sem jih predstavil, boste brezplačno dobili magnetni ovitek za svoj iPhone (8, 8 Plus ali X) za uporabo s polnilcem. Tako lahko ugodno kupite celoten XVIDA komplet. Cena je zelo konkurenčna glede na druge brezžične polnilce, ki omogočajo polnjenje pri 7,5 W, vendar nimajo prednosti magnetne namestitve. Več informacij najdete na spletni strani iSTYLE!

Apple Inc. (AAPL)