imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Preverite, kako deluje na dolgi rok!

Božična iSTYLE ponudba!

iSTYLE

Prihaja božič in ustvarili smo mini koledar nenehnih presenečenj. Pripravimo se na najboljše ponudbe doslej!

Božična sezona se je uradno začela, s seboj pa prinaša vse, kar spada zraven: Božiček, božična drevesca, snežaki in vse ostalo. In ne morete pozabiti na nakup najboljših daril za vse svoje prijatelje in družino. Tradicija odpiranja majhnih okenc adventnega koledarja je prispela tudi v iSTYLE.

Čeprav se ne dogaja vsak dan, vam pred prazniki ponujamo veliko odličnih kupčij. Naj vam razkrijemo dve izmed mnogih:

Po eni strani, če kupujete katero koli 6. generacijo 9,7-palčnega iPada – razen osnovne različice – boste kot darilo dobili pisalo Logitech Crayon. Pisalo, ki je bilo predstavljeno skupaj z enim najboljših in najugodnejših Applovih iPadov, zna skoraj toliko kot Apple Pencil.

Po drugi strani pa imamo tudi iPhone X v kombinaciji s 64 GB pomnilnikom. Lanskoletni hit je lahko popolno darilo za vse, ki ne potrebujejo vrhunske strojne opreme, vendar želijo imeti telefon z dvojno kamero, OLED zaslonom brez okvirja in čudovitim dizajnom ter številnimi drugimi funkcijami.

Za brezskrben začetek novega leta priporočamo zavarovanje vaše nove naprave, da bi tudi v letu 2019 preprečili poškodbe iPhonov.

Ti dve ponudbi pa sta šele začetek. Kot lahko vidite na božični strani, smo za vas pripravili še več presenečenj. Ne pozabite se vrniti na spletno stran, da ne zamudite odličnih priložnosti.

iPhone 7
Apple Inc. (AAPL)