imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Applovi pripomočki so prav tako zaželeni kot trendovske lutke


Prodaja AirPods slušalk v ZDA hitro raste, točno te izjemno zaželjene dodatke pa uporabniki najbolj pogrešajo ob napravah.

Ali veste kaj so L.O.L. Surprise! lutke? Jaz tudi ne. Kljub temu pravijo, da bo to največji hit letošnjega Božiča v ZDA. Celo North West – hčerka Kim Kardashian West – je bila na modni reviji oblečena kot ena izmed teh lutk. Torej, če iščete najboljše darilo za majhno punčko, je lahko to najboljša ideja. Oglejte si tukaj.

Ampak kaj ima to z Applom? Nič. Kljub temu so te lutke prisotne na oktobrskem Best Buy seznamu, ki ga je predstavil Thinknum. In zdaj je na vrsti zanimivi del. Na elitnem seznamu so vključeni tudi štirje Applovi izdelki.

Prvo mesto zasedajo – prvič v Best Buy zgodovini – AirPods slušalke. Kljub vsem novicam o posodobitvi izdelka, ta različica še zdaleč ni zastarana. To je popolna napravica, ki jo lahko zamenjate za novejšo različico, ni pa nujno.

Zadnje mesto zaseda še en Applov dodatek – Lightning – 3,5 mm adapter za slušalke, ki so ga letos odstranili iz škatle. Po drugi strani ga prav nič ne pogrešam, saj vedno več uporabljamo brezžične naprave, vendar to naznanja, da je tempo razvoja za običajnega uporabnika precej hiter.

Tudi 7. mesto zavzema Apple. EarPods slušalke z Lightning priključkom. Lepo je, da ti trije izdelki zasedajo mesto najboljših 10 na lestvici. Kljub temu je škoda, da je brezžična različica toliko dražja. Če bi bile AirPods slušalke cenejše, zadnjih dveh dodatkov sploh ne bi potrebovali.

Na 8. mestu je epski USB to Lightning kabel, za njim pa so na 9. mestu L.O.L. lutke.

To je zgodovinski trenutek, saj je to naš prvi članek o Applu, v katerem omenjamo Kardashianove.

Vir: Thinknum

Zamenjaj napravo in dodatno prihrani
Apple Inc. (AAPL)