imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Apple je začel nov YouTube kanal


Tiho… s televizijskimi in filmskimi vsebinami. Njegov pravi namen pa še vedno ostaja skrivnost.

Kljub temu, da že štiri tedne nalagajo vsebine, so mednarodni mediji YouTube kanal odkrili šele pred kratkim, imenuje pa se Apple TV.

Gre za precej aktivno platformo. V tem trenutku je sestavljen iz 55 različnih videoposnetkov, skupni ogledi pa so dosegli 1,36 milijona. Najbolj priljubljene vsebine so promocijski videoposnetki iz Applovega glavnega kanala, večina drugih vsebin pa ima manj kot 100 ogledov.

Večinoma gre za napovednike in različni prizori filmov in serij iz zakulisja, intervjuje in dodatni posnetki Carpool Karaoke. Vsebina ni preveč ekskluzivna. Večji del posnetkov ni na voljo za Apple TV v ZDA, zato težko določimo bistvo tega kanala.

Vendar pa je s prihajajočo predstavitvijo storitve Apple TV+ popolnoma smiselno začeti nekaj novega. Toda zakaj ravno s takšno vsebino? Tudi sami lahko preverite njihov kanal, mi ga bomo vsekakor pozorno spremljali!

Zamenjaj napravo in dodatno prihrani
Apple Inc. (AAPL)