imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ali AirPower še obstaja?


Zdi se, da je Apple precej vztrajen in se bori z lansiranjem svojega izdelka, ki so ga najavili že več kot leto nazaj. Tega izdelka do danes še nismo videli. V bistvu smo začeli dvomiti v njegov obstoj…

Lahko rečemo, da obstoj Applove naprave, ki obljublja brezžično polnjenje, ni dejstvo, temveč postaja vprašanje prepričanja. Morda pride, morda pa tudi ne. Iskreno, ne moremo se postaviti na nobeno stran, nič ne moremo potrditi in nič ne moremo zanikati. Podjetje je že pred letom dni zaman predstavilo izdelek, saj ga do danes še nihče ni videl.

Mnogi od nas verjamemo – med drugim tudi sodelavci iz naše pisarne – da Apple izdelka sploh ne bo lansiral. Najraje bi na vse skupaj pozabili, ko da o tem sploh nikoli niso govorili. Osebno sem bil vedno med tistimi, ki verjamejo, zdaj pa se zdi, da nam je Apple končno poslal znak.

Med ponudbami za delovna mesta je odkritih kar nekaj zanimivih naslovov, s katerimi želijo pritegniti inženirje na oddelek za AirPower. Ti bi lahko bili, v nasprotju s trenutnimi inženirji, kos novim izzivom. Naj navedemo nekaj delovnih mest: inženir za brezžične sisteme napajanja, inženir za oblikovanje in integracijo sistemov napajanja, kooperant za brezžično polnjenje in tako naprej.

Tako dragi bralci, če je med vami kdo, ki bi ustrezal kateremu koli od navedenih položajev, vas prosimo, da obiščete Apple in sestavite te uboge polnilnike, saj jih že nestrpno pričakujemo. Najlepša hvala!

Zamenjaj napravo in dodatno prihrani
Apple Inc. (AAPL)