imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

AirPower naj bi bil v fazi množične proizvodnje!


Eno leto in pol je hitro minilo, medtem ko je Apple uspel združiti zahtevano tehnologijo. Zdaj so zadane naloge končno lahko realizirali.

Septembra 2017, pred približno letom in pol, je Apple predstavil svojo brezžično polnilno ploščico, AirPower. Na slikah… od takrat namreč še nismo imeli priložnosti v živo videti polnilnika, ki lahko hkrati napolni tri naprave.

Po predstavitvi smo mislili, da oznaka »prihaja kmalu« pomeni le nekaj mesecev čakanja in da bo naprava kmalu pristala na trgovskih policah. In čakali smo. Apple ni rekel niti besede o tem, mi pa smo počasi izgubili upanje.

Občasno se je skozi najtemnejše oblake prebil majhen žarek sonca. Pričakovali smo ga že marca in septembra, že junija smo slišali neke govorice, prav tako pa smo videli tudi nekaj povezanih objav za delo. Videli smo vse, le ene stvari ne: dejanske naprave. In zdaj se je pojavil še en nebeški znak.

Spletna stran podjetja ChargerLAB s sedežem v Hongkongu na podlagi zaupnih informacij trdi, da je AirPower zdaj prešel v fazo množične proizvodnje v prostorih kitajskega podjetja Luxshare Precision. In morda bo prav kmalu na voljo vsem. Še več, z najnovejšimi informacijami so obvestili ljudi, da tudi Pegatron prevzema vlogo sekundarnega proizvajalca.

Dokler naprave ne bomo držali v rokah, nam preostane samo ena stvar: ohraniti upanje…

Vir: MacRumors

Zamenjaj napravo in dodatno prihrani
Apple Inc. (AAPL)